fbpx

Vores services

Privat fotograferings-workshop

Alt hvad du har brug for at vide i dit eget tempo

Hvilken måde er bedre at lære nye færdigheder end med en direkte vejledning?

Vores private fotograferings-workshop er ekstrem værdifuld, hvis du foretrækker én-til-én undervisning eller ønsker at lære noget anderledes. 

Måske er du hurtig til at lære og har let ved at forstå tingene, eller måske er begreber som blænde vs lukketid en smule forvirrende. Uanset hvordan du griber dine læringsteknikker an, så foregår vores private workshops i dit eget tempo, så vi kan fokusere udelukkende på dine færdigheder og udvikling.

Måske vil du for eksempel gerne tilbringe et par dage med at lære, hvordan du kan være kreativ med din belysning og off-camera flash-teknikker. Eller måske foretrækker du at tilbringe en eftermiddag med at lære, hvordan du tager bedre portrætbilleder af familie og venner. Kan du godt lide arkitektur? Københavns bygninger er nogle af de bedste i verden; en blanding af det moderne og det historiske, så hvor ellers kan det være bedre at lære at tage fantastiske cityscapes?

Priserne starter fra 1.695 DKK for en person, og der er selvfølgelig altid rabat for folk, der kommer i par eller grupper.

Har du brug for lidt inspiration? Check nogle af vores mest populære private workshops ud neden for 

Fotografering for begyndere

Hvis du kan lide ideen om at lære alt det fundamentale omkring fotografering men uden at være en del af en gruppe, så er dette den rette workshop for dig. Dette er vores mest populære private workshop, hvor du får lov til at udforske dit kameras funktioner og indstillinger, samt hvad der skal til for at tage et godt foto. 

Book Nu
One to one photography workshops for beginners in Copenhagen

Kom i gang med Adobe Lightroom

Vi kan ærlig talt ikke anbefale vores redigerings-workshop nok. Hvis du virkelig er seriøs om at forbedre dine færdigheder inden for fotografering, så er denne undervisning et must. Du vil lære alt om intensivering, eksponeringskompensation, tilskæring og farver. Derudover vil vi lære dig at skabe og perfektionere en ideel Lightroom redigerings-arbejdsgang fra start til slut.

Lær Mere
Adobe Lightroom Workshops in Copenhagen

Portrætfotografering

Der findes så mange forskellige stile inden for portrætfotografering; fra miljøportrætter taget på arbejdet til romantiske portrætter af bruden og gommen under brylluppet. Og så er der dette skøre portræt af en mand med en tarantel på sit hoved! Uanset hvilken stil du foretrækker, så kontakt os og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig til at lære og forbedre dine færdigheder inden for portrætfotografering.

Lær Mere
Portrait Photography Workshops in Copenhagen

Kreativt lys

Hvor ofte har du egentlig overvejet at anvende forskellige lyskilder til dine fotografier i stedet for bare solen eller en sengelampe? Vores Kreativt Lys-workshop vil vise dig de forskellige måder at anvende alternative lyskilder, især med off-camera flash. Dette er en virkelig sjov måde omgående at forbedre dine billeder på og at gøre dem mere pop! 

Lær Mere
Creative Light Photography Workshops in Copenhagen

Cityscapes og arkitektur

København har så mange fantastiske bygninger, broer og aspekter, og at udforske disse med et kamera er i sandhed en givende oplevelse. Personligt er denne workshop en af vores absolutte favoritter, og vi kan tage dig med til nogle utrolige lokationer, som din fotograferings-portfolio en skønne dag vil takke dig for.

Lær Mere
Cityscapes and Architecture Photography Workshops in Copenhagen

Sportsfotografering

Hvem elsker ikke at dyrke motion? Tag din passion for handling og sport et skridt længere ved at lære, hvordan du kan fange det perfekte øjeblik. Vores sportsfotograferings-workshop er endda endnu bedre, hvis du tager en ven med, som kan bruges som model. Eller vi kan hyre nogen til at træde ind og optræde som talent.

Lær Mere
Sports Photography Workshops in Copenhagen

Lad os komme i gang

Din rejse mod at blive en bedre fotograf begynder her