Læs mere

FAQs

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål

Q. Hvilke typer coaching/workshops i fotografering tilbyder I?

Vi tilbyder undervisning i fotografering både for virksomhedsfolk og private kunder/grupper. Se siden Fotograferings-workshops for mere information

Q.  Jeg er fuldkommen nybegynder – kan jeg deltage i jeres coaching/workshops i fotografering?

Bestemt! Størstedelen af de kunder, som deltager i vores workshops, er nybegyndere. Du er mere end velkommen til at deltage. 

Q. Jeg ejer ikke et digitalt spejlreflekskamera – hvilke andre typer kameraer kan jeg bruge?

Et mindre kompaktkamera (point-and-shoot) har ofte flere af de samme funktioner, som et almindeligt SLR (spejlreflekskamera). Spejlløse kameraer er også ved at blive mere og mere populære. Et hvilket som helst af disse kameraer vil være nok til ethvert af vores fotograferings-workshops. 

Q. Jeg har kun en SmartPhone – kan jeg bruge den til at tage billeder med og lære om fotografering?

Ja, men kun på de private workshops og på Workshops for virksomheder og organisationer.Vier i færd med at oprette en iPhone Fotograferingsworkshop, så vendsnarttilbage og følg op.

Q. Hvad kommer jeg til at lære på en typisk fotograferings-workshop?

Du kommer til at lære om kameraets knapper og funktioner, og hvordan de virker. Du lærer også om komposition, vinkler og perspektiv. Shutter speed (lukketid), ISO (lysfølsomheden på kameraets sensor) og blænde spiller også en stor rolle inden for fotografering, og derfor vil vi tilbringe en del tid med at snakke om og udøve disse indstillinger i reelle sammenhænge. 

Q. Hvor lang tid varer en coaching/workshop session i fotografering?

Der er forskel på de private workshops, men de varer minimum 2,5 timer. Fotografering for Begyndere gruppe-workshop varer 3 timer, og fotograferings-coaching for virksomheder og organisationer varierer fra 4 timer og op til 2 dage.

Q. Jeg har et handicap – kan jeg deltage i jeres workshops?

Vi har arbejdet med mange mennesker, som har haft forskellige fysiske og mentale handicaps. I de fleste tilfælde har det været vores erfaring, at en privat 1:1 undervisning er den bedste løsning, men kontakt os endelig, så vi kan snakke om, hvad der vil være den bedst mulige oplevelse for dig. 

Q. Hvad koster jeres coaching/workshops i fotografering?

Priserne starter ved 995 DKK for en Fotograferings-Workshop for Begyndere og 1.695 for en Privat Workshop. Priserne for virksomheds-coaching varierer. Kontakt os for at høre nærmere.

Q. Hvad er jeres regler mht. aflysning?

Ved workshops for private (”Det er til fornøjelse”) skal der aflyses senest 48 timer inden workshoppens start. Ved virksomheds-coaching (”Det er til forretning”) senest 1 måned i forvejen.

Q. Må jeg medbringe en ven/familiemedlem?

En ven, forsørger eller et familiemedlem er velkommen til at følge os på workshoppen men må ikke deltage, medmindre han/hun betaler for en plads.

Q. Jeg er under 18 – skal jeg have en voksen/forsørger med mig i løbet af fotograferingsworkshoppen?

Ja. De er velkomne til at følge med os men må betale, hvis de vil deltage.

Q. Tilbyder I grupperabat?

Ja. Kontakt os venligst for nærmere information.

Q. Tilbyder I rabat for pensionister/unge/studenter?

Prisen for vores workshops er den samme for alle. 

Q. Jeg har ikke nogen PayPal-konto – hvilke andre betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer alle almindelige kreditkort, Apple Pay, Google Pay og bankoverførsler. Vi arbejder på at få MobilePay. Betaling skal ske på forhånd og ikke på selve dagen.

Q. Accepterer I betaling med euro eller andre møntenheder?

Alle betalinger skal ske med den lokale møntenhed dvs. danske kroner. Hvis du betaler ved bankoverførsel, går du med til at betale omkostningerne for overførslen fra din lokale bank til DKK. 

Q. Hvor mødes vi henne ved Fotografering for Begyndere gruppe-workshoppen?

Generator Hostel på Adelgade inde ved bymidten (Nørreport station og metroen ved Kongens Nytorv er de tætteste stationer). Op ad trappen og forbi receptionen er der et spiseområde, hvor vi mødes for at drikke kaffe. Grupper, samt de fleste private workshops, mødes der kl. 10. Se det på kortet her 

Q. Hvilket tøj skal jeg have på eller tage med?

Det danske vejr kan være meget uforudsigeligt. Derfor anbefaler vi at tage noget varmt og vandtæt tøj med, især fordi vi kommer til at ligge ned på jorden i løbet af workshoppen. Om vinteren er et par varme handsker og en hue et must, og vi anbefaler altid at du ifører dig et par gode vandresko eller –støvler. 

Q. Er der tilgængelighed for kørestole?

Ja, men giv os endelig besked på forhånd, hvis du bruger kørestol. Generator Hostel har en elevator og masser af plads til kørestolsbrugere, og vejen, som vi kommer til at følge, er relativt jævn. 

Q. Hvor mange mennesker deltager i Fotografering for Begyndere Gruppe-workshoppen om lørdagen?

Der kan deltage op til fem personer. I lavsæsoner er der nogen gange færre. 

Q. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i en Fotograferings-workshop på en søndag – er dette en mulighed?

Generelt har vi lukket om søndagen, men kontakt os endelig for at se, om det kan lade sig gøre

Fik du svar på dit spørgsmål?

Kontakt os hvis du gerne vil vide mere eller for at booke en workshop