Kontakt Os

Hvis du gerne vil opdage, hvordan Shooting Copenhagen kan hjælpe
dig til at forbedre dine
færdigheder inden for fotografering og redigering, så kontakt os i dag

Hurtigt kontakt

Alternativt kan du udfylde formularen neden for og klikke på Send Besked

14 + 15 =

Ofte stillede spørgsmål

Før du kontakter os,se om du kan finde svaret her

Q. Hvilke fotograferings - workshops tilbyder I?

Vi tilbyder træning i fotografering forbåde professionelle og private kunder/grupper. Gå ind påsiden FotograferingsWorkshops for mere info.

Q. Jeg har kun en Smart Phone – kan jeg bruge den til at tage billeder og lære om fotografering?

Ja, men kun på de private workshops og på Workshops for virksomheder og organisationer.Vier i færd med at oprette en iPhone Fotograferingsworkshop, så vendsnarttilbage og følg op.

Q. Jeg har ikke mit eget spejlreflekskamera – hvilke andre kameraer kan jeg bruge?

Mindre og kompakte kameraer (pointandshoot) kan ofte have mange af de sammefunktioner somet almindeligt SLR (spejlrefleks). Spejlløse kameraer er også ved at blive mereog mere populære. Enhver af disse kameraer vil kunne bruges ved en af mine fotograferingsworkshops.

Q.Jeg er fuldkommen nybegynder – kan jeg deltage i jeres coaching/workshops?

Helt sikkert! Størstedelen af de kunder, som deltager i vores workshops, er fuldkommennybegyndere. Du er mere end velkommen til at være med.

Q. Hvad er priserne for jeres fotograferings - coaching/workshops?

Priserne starter fra 995 DKK for en Fotograferingsworkshop for begyndere og 1.695 for enprivat workshop. Priserne for virksomhedscoaching varierer. Kontakt os for at høre nærmere.

Q. Hvad kommer jeg til at lære på en typisk fotograferings - workshop?

Du kommer til at lære om kameraets knapper og funktioner, og hvordan de virker. Du lærerogså om komposition, vinkler og perspektiv. Shutterspeed (lukketid), ISO (lysfølsomheden påkameraets sensor) og blænde spiller også en stor rolle inden for fotografering, og derfor vil vitilbringe en del tid med at snakke om og udøve disseindstillinger i reelle sammenhænge.

Har du stadig spørgsmål?