fbpx

Shooting copenhagen

Gavekort

Den perfekte gave til fotografen i dit liv

Hvis du leder efter en lidt anderledes julegave eller fødselsdagsgave i år, hvorfor så ikke prøve med et Shooting Copenhagen fotograferings-gavekort?

For de fleste mennesker er en 1:1 workshop i fotografering en ideel måde enten at lære om fotografering på eller til at udvikle ens færdigheder endnu mere. Hvis du køber et gavekort til en, som allerede har en masse erfaring indenfor fotografering, så prøv at finde ud af, hvad personen kunne tænke sig at lære mere om – så kan vi i fællesskab arrangere en god og passende workshop. 

Et fotograferings-gavekort kan indløses i op til seks måneder efter, at det er blevet købt, hvilket betyder, at du kan planlægge god tid i forvejen eller endda vælge en specifik dato at anvende det på.

Du skal bare følge de tre enkle trin herunder:

Sådan køber du

1) Vælg en workshop fra valgmulighederne forneden og fortsæt til check ud

2) På check ud-siden udfylder du kontaktformularen og tilføjer en hvilken som helst personlig hilsen, du skulle have lyst til at sende sammen med gavekortet

3) Du kan købe via Paypal og Stripe eller føje til indkøbsvognen og betale med kreditkort  

 

Hvis du ikke hører fra os inden for 24 timer, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]  eller +45 27 35 56 83
Alle gavekort er personligt designet og vil blive afsendt så hurtigt som muligt. Hvis du har brug for at få det afsendt akut, så giv os besked. 

 

Har du nogle spørgsmål?

Var det ikke den workshop, du ledte efter?

Vend tilbage til forsiden og søg efter noget andet