Shooting copenhagen

Gavekort

Den perfekte gave til fotografen i dit liv

Hvis du leder efter en lidt anderledes julegave eller fødselsdagsgave i år, hvorfor så ikke prøve med et Shooting Copenhagen fotokursus gavekort?

Vi har tre forskellige typer fotokursus gavekort at vælge imellem, og de kan alle gøres personlige, så de medbringer en hilsen efter eget valg. Bemærk venligst at vores gavekort sendes digitalt via email og ikke med posten.

Et fotograferings-gavekort kan indløses i op til seks måneder efter, at det er blevet købt, hvilket betyder, at du kan planlægge god tid i forvejen eller endda vælge en specifik dato at anvende det på.

 

Fotografering for Begyndere – Gruppe-Workshop

 

Ideel til fotografen som kun har lidt eller ingen erfaring med digitalkameraer. Disse workshops afholdes første lørdag i hver måned med et maksimalt gruppeantal på fem personer..

 

Fotografering for Begyndere – 1:1 Workshop

 

Ideel til fotografen som kun har lidt eller ingen erfaring med digitalkameraer, og som ønsker at lære i en 1:1 atmosfære. Disse workshops afholdes efter aftale.
.

 

Privat Fotograferings-Workshop

 

Ideel til den erfarne fotograf som ønsker at lære mere, og som allerede har en solid forståelse af grundlæggende digital fotografering.

Disse workshops afholdes efter aftale enten individuelt eller som privat gruppe.
 

 

Et Fotokursus gavekort kan bruges til  til både begyndere og øvede fotografer
Et Fotokursus gavekort er den perfekte gave til fotografen i dit liv
Et fotokursus gavekort er gyldigt i seks måneder

Var det ikke den workshop, du ledte efter?

Vend tilbage til forsiden og søg efter noget andet