Workshops for grupper og private

Begynd eller fortsæt din rejse i læren om fotografering med en af vores fotograferingsworkshops for grupper eller private i København 

Er det ikke på tide, at du lærer at bruge dit kamera?

Fotografering for Begyndere – Gruppe-Workshop

Private Photography Workshop, Testimonial, Copenhagen, Denmark

Vil du gerne lære, hvad alle de forskellige knapper gør og begynde at tage gode billeder? Så er Fotograferings-Workshoppen for Begyndere lige præcis, hvad du har brug for.

Den tre timer lange gruppe-workshop finder sted på lørdage kl. 10. Dette er vores mest populære kursus, så book i god tid for ikke at blive skuffet.

Læs mere ›

Adobe Lightroom Redigerings-workshop

Learn how to get started with Adobe Lightroom

Vil du gerne lære alt om, hvordan du hurtigt og professionelt redigerer og opbevarer dine billeder? Her vil du i løbet af ingen tid lære at importere, tilføje keyword, redigere og arkivere dine billeder som en ægte prof. 

Læs mere ›

Privat Fotograferings-Workshop

Photography Instructor Matthew teaches a Flash Photography Workshop

Har portræt-fotografering altid fascineret dig? Hvad med sports-fotografering? Eller måske vil du bare gerne forbedre dine fotograferingsevner i 1:1 rammer eller i selskab med venner.

Uanset hvad du ønsker, er vores Private Workshops skræddersyede til dine behov, om du så er hurtig til at lære eller har brug for længere tid til at fordybe dig i de forskellige teknikker.

Læs mere ›

Fotograferings-gavekort

Buy a Shooting Copenhagen Gift Voucher

Hvis du leder efter en lidt anderledes julegave eller fødselsdagsgave i år, hvorfor så ikke prøve med et Fotograferings-Gavekort? Vi tilføjer oven i købet en personlig hilsen fra dig.

Læs mere ›

Er der noget andet, du gerne vil lære?

Lad os snakke om, hvad det helt præcist er, du har brug for at lære