fbpx

Det er til forretning

Foto-coaching for virksomheder og organisationer

Invester i din virksomhed og dit team ved at lære, hvordan I tager professionelle billeder til jeres website, sociale medier og marketingsbrug.

Hvorfor din virksomhed bør tage (og dele) fantastiske billeder

Succesrige virksomheder ved, hvor vigtig kvalitet er, når det kommer til klienter. Og eftersom et billede siger mere end tusinde ord, så spiller kvaliteten af det visuelle content også en vital rolle inden for kommunikationen med kunder, aktionærer, følgere og abonnenter.

At hyre en professionel fotograf kan ofte være den bedste løsning, men nogle gange strækker budgettet ikke helt så langt, og billige fotografer leverer ikke altid den bedste vare. 

 

Spar penge

At hyre en professional fotograf er ofte den bedste måde at opnå professionelle resultater på, men at træne team-medlemmer til at tage og redigere gode billeder er en fantastisk måde at investere i din virksomhed på. Det sparer dig også penge i det lange løb, eftersom du ikke behøver at hyre en professionel hver eneste gang, du har brug for en. Men måske kun en gang imellem 🙂

Skab et attraktivt content

I takt med de sociale mediers stigende popularitet er det blevet et must for enhver virksomhed, som ønsker at connecte og involvere sig med sine kunder, at skabe et visuelt content. Det forventes af os, at vi poster på Facebook, Instagram eller LinkedIn hver eneste dag, og bl.a. derfor er det vigtigt at lære dette. 

Skil dig ud fra dine konkurrenter

Hvad gør dine konkurrenter? Deler de også professionelle fotos af begivenheder, produkter og services? Hvis ikke, så er dette din chance for at komme et skridt foran de andre; hvis de gør, så er du nødt til at komme op på siden af dem. Lad din virksomhed se professionel ud med professionelle fotos.

Bliv coachet af en professionel

Med mere end 15 års erfaring indenfor erhvervet har Matthew den rette viden og ekspertise til at kunne hjælpe dit team til at vokse sig større. Han vil vise dig tips og tricks fra industrien til at skære igennem din læring, så processen bliver sjov og interessant. 

Sådan kan vores fotograferings-workshops hjælpe 

Der er stor sandsynlighed for, at nogen fra dit team – måske endda dig selv – ejer et kamera af en eller anden slags. Det kan være en iPhone, et lille digitalt kamera eller et kamera, som er så stort, at det har sit eget tyngdekraftfelt. Uanset hvilken type er det en marketings-styrke, og vi vil lære dig, præcis hvordan du bruger det – og hvordan du gør det godt! 

Målet 

Du vil gerne have, at dit content skiller sig ud på de sociale medier, på hjemmesider, i reklamematerialer, i aviser og i blade. Vi vil gerne vise dig hvordan. For at opnå dette har vi sørget for forretnings-workshops og –coaching sessioner til dig og dine kolleger/ansatte. 

 

Hvem kan være med?

Enhver som ønsker at forbedre sine færdigheder indenfor fotografering på vegne af den virksomhed eller organisation, som de repræsenterer. Det er ideelt, at deltagerne arbejder for, eller er frivillige i, en lille eller mellemstor virksomhed, som forstår vigtigheden af at dele godt visuelt content – både online og offline. Nogle af vores tidligere kunder har været NGOer, sprogskoler, journalister og teknologiselskaber. 

Photography Coaching for Businesses and Organisations

Selve oplevelsen

Vores forretnings-workshops kan blive undervist I to forskellige miljøer: enten indendørs (f.eks. på et kontor eller i et mødelokale på jeres arbejdsplads) eller ved en af vores allerede planlagte events, som afholdes flere gange i løbet af året. I løbet af disse sessioner underviser vi jer i at tage bedre billeder og i at redigere dem til et højere niveau end de fleste af jeres konkurrenter.

Alle workshops begynder med at få et overblik over, hvorfor det er vigtigt at tage bedre billeder til reklame- og marketingsmæssige materialer. Derefter går vi direkte til de gode sager og begynder at få det sjovt. Vi vil starte med at udforske kameraets indstillinger og funktioner, og vi vil øve os i nogle simple teknikker, som vil forbedre jeres fotograferings-færdigheder øjeblikkeligt. 

Hvor det er muligt, vil coachingen fortsætte udendørs eller til den øvrige del af arbejdspladsen – så derved alle får en mulighed for at øve sig i teknikkerne i reelle omgivelser. Dette kan ende op med et gruppebillede, et portræt eller endda et indblik i, hvad der sker bag kulisserne i jeres virksomhed. Målet er enkelt: At I får brugt jeres kamera om og om igen, indtil det begynder at give mening.

Ved afslutningen af workshoppen modtager alle en PDF, som indeholder dagens vigtigste lektioner. Dette er et fantastisk værktøj, som vil hjælpe jer til at huske på de færdigheder, vi har gennemgået. 

Dette kommer I til at lære he End Result

Basale kameraindstillinger

Først og fremmest har I brug for at vide, hvad alle de der knapper og kamerafunktioner gør; men bare rolig – det er ikke så skræmmende, som det ser ud. I fællesskab gennemgår vi alle de vigtigste funktioner, og I vil være klar til at gå i gang i løbet af ingen tid.

De 3 hemmeligheder til fotografering

At kende (og huske) disse tre magiske hemmeligheder vil hjælpe jer til at forbedre jeres fotografering en hel del hurtigere. Vi går direkte i gang med disse tre koncepter lige fra start af, hvilket betyder, at I vil udvikle jer hurtigere end Coronavirussen.

Hvilket fotoudstyr du skal bruge

Det kan være forvirrende at skulle vælge det rette kamera, linser og blitz. Jeg viser jer, hvad jeg selv har i tasken, og vigtigere endnu, hvorfor. Det meste af det vil I ikke få brug for, men det vil give jer en bedre ide om, hvad I bør tilføje til samlingen som det næste. 

At tage medarbejderportrætter

Dette spørgsmål bliver vi spurgt om mere end noget andet: hvordan kan vi tage bedre headshots af de ansatte? Forståeligt nok har I ikke lyst til at skulle hyre en professionel, hver gang en ny person slutter sig til teamet. Vi vil vise jer, hvordan I altid kan få de samme resultater. 

At tage ”arbejdsbilleder”

Det kan være interessant for jeres følgere, klienter eller abonnenter at se, hvad der foregår bag kulisserne i virksomheden eller organisationen. Find ud af hvordan I kan tage bedre ”arbejdsbilleder”, så de kan se, hvordan tingene fungerer hos jer på en typisk arbejdsdag. 

At redigere jeres billeder

At tage billeder er kun starten af processen. Udvid jeres forståelse ved at lære, hvordan I foretager basale redigeringer og justeringer af jeres billeder, så de skiller sig ud fra konkurrenternes. Derudover er det faktisk ret sjovt!

Klar til at investere i din virksomhed?

Lad os snakke om, hvordan I kan forbedre jeres færdigheder indenfor fotografering og redigering 

8 + 12 =