Shooting Copenhagen

Vi ved, hvordan man tager gode billeder… og det kommer du også til!

Coaching og workshops i fotografering – for forretning og fornøjelse

Photography Coaching for Business in Copenhagen
Photography Workshops for Pleasure in Copenhagen

Vi har undervist i fotografering i København siden 2012

 

Velkommen til Shooting Copenhagens forside for Coaching og workshops i fotografering.


Vores mål er enkelt: at hjælpe dig til at lære og forbedre dine færdigheder indenfor fotografering og redigering – uanset om du ejer en mindre virksomhed, arbejder for et globalt kooperativ eller simpelthen bare føler en passion for fotografering. Vi tilbyder undervisning og workshops for både virksomheder og private.


Vi tror på, at alle i denne digitale tidsalder har ret til at blive bedre fotografer. Måske har du brug for imponerende billeder for at kunne tiltrække kunder til din hjemmeside, eller det kan være, du har ejet et kamera i mange år, som du aldrig har lært at bruge… uanset årsagen så er du kommet til det rette sted.


Hvis du er klar til at udforske dit kameras fulde kapacitet, og til at stoppe med at bruge dets automatiske indstillinger, så lad os komme i gang. For at begynde (eller fortsætte) din rejse i fotografiens verden, skal du bare vælge en af følgende to muligheder.

Photography Coaching for Business
Photography Workshops for Pleasure

Hvorfor vælge Shooting Copenhagen?

  • Få coaching af en prisvindende fotograf
  • Se forbedringer i dine billeder med det samme
  • Vi har mange års erfaring med undervisning i København
  • Vi er fotograferings-workshop Nr. 1 på Google (på engelsk)
  • Modtag sjov træning med praktisk erfaring
  • Få pengene tilbage, hvis du ikke er 100% tilfreds
Matthew teaching students about camera lenses

Vores Historie

Shooting Copenhagen kom til verden som en mulighed for, at turister og entusiastiske fotografer kunne forbedre deres færdigheder i takt med, at de udforskede den danske hovedstad. ”Jeg så folk bruge deres pop-up blitz i klart dagslys, og det mindede mig om mig selv…” joker den engelskfødte Matthew James ”… indtil jeg endelig lærte at slå den forbandede ting fra!”


Siden Matthew flyttede til Danmark i 2012, har han undervist andre i at tage bedre billeder og i at forstå deres kameraer. ”Det er frustrerende at have betalt for et fantastisk stykke udstyr og så ikke kunne forstå, hvorfor billederne alligevel bliver for mørke eller for slørede” forklarer han. ”Så jeg følte, at jeg havde en mulighed for at hjælpe dem, der havde lyst til det. Det er virkelig givende at se nogens billeder blive så meget bedre i løbet af så kort tid”.


Ordet om Matthews workshops begyndte at sprede sig og tiltrak efterhånden opmærksomheden fra virksomhedsledere og ansatte, som mente at deres virksomhed eller organisation kunne drage nytte af en sådan undervisning. Derfor er vi stolte over nu at kunne tilbyde workshops både til forretning og til fornøjelse.

Hvad siger andre?

Jeg deltog i en privat workshop med Matthew for at se, om jeg havde færdighederne til at forfølge end afmine drømme: at blive fotograf. Efter workshoppen samt en smule træning er jeg rent faktisk blevet semi-professionel fotograf med speciale i udendørs sport.

Pierre Mangez

Pierre Mangez Photography

Forud for en konference i Florida hyrede vi Matthew til at undervise vores gruppe i at tage bedre billeder. Vi sparede penge på ikke at være nødt til at ansætte en fotograf i USA, og samtidigt lærte vi en masse – især om portrætter.

Terhi Minkkinen

ICES

Min søster og jeg deltog i en af Matthews Fotografering for Begyndere Workshops, og det eneste vi kan sige er ”Wow!” Matthew formår virkelig at hjælpe dig til at forbedre dine færdigheder indenfor fotografering, uanset hvor god (eller dårlig) du måtte være. 

Anna Lewinska

Novo Nordisk

Unanset om det er til forretning eller fornøjelse…

Er du klar til at forbedre dine færdigheder indenfor fotografering og redigering?