fbpx

Vi anbefaler

Photo for Begyndere Gruppe-Workshop

Vink farvel til dit kameras automatiske indstillinger og begynd at tage fantastiske billeder

Den originale Shooting Copenhagen Fotograferings-Workshop!

Velkommen til der hvor det alt sammen startede; vores mest efterspurgte fotograferingsworkshop: Fotografering for Begyndere Gruppe-Workshop

Vi har lavet dette tre-timers kursus i Københavns gader og parker siden helt fra starten, og det er ikke uden grund, at det er blevet så populært.

For at deltage er det ikke nødvendigt at have viden og erfaring om fotografering på forhånd, hvilket gør det perfekt for dem af jer, som netop er begyndt at opdage mulighederne ved jeres digitale kamera. 

Derudover er det en alletiders mulighed for at møde andre ligesindede. 

 

Hvem kan deltage?

Enhver som ønsker at forbedre sine fotograferings-færdigheder i et gruppemiljø. 

Det er lige meget, om du er på ferie i København som turist, er udlænding og bor i Danmark eller er født og opvokset i Danmark (med en god forståelse for det engelske sprog).

Alt hvad du har brug for er et digitalt kamera – helst et spejlrefleks kamera men et almindeligt point-and-shoot kamera er også fint – og et ønske om at lære i et udendørs miljø.

Oplevelsen

Vores workshops finder sted den første lørdag i hver måned fra kl. 10-13 (Se her en liste med ledige datoer).

Vi mødes ved baren i Generator Hostel på Adelgade – kun en kort gåtur fra det populære område ved Nyhavn og Kongens Nytorv.

En typisk gruppe-workshop vil se sådan ud:

  • Kl. 10 – kaffe og introduktion til workshoppen
  • 45 minutter – Vi udforsker kameraets funktioner, linser og basale indstillinger 
  • Kl. 11 – Vi går ud på gaden og lærer om portrætter, lys i omgivelserne, hvidbalance og vinkler.
  • Kl. 11.30 – Vi går mod Rosenborg Slot og Have for at øve os i teknikker inden for zoom, perspektiv og komposition
  • Kl. 12.30 – Vi vender tilbage til Generator Hostel for en kort afsluttende briefing

*= Indendørs = Udendørs

I grupper, som ikke er på mere end fem personer ad gangen, kan du forvente at modtage support fra Matthew, når som helst, du har brug for det.

Ved afslutningen af workshoppen modtager alle en PDF, som indeholder dagens vigtigste kernepunkter. Dette er et fantastisk værktøj til at minde dig om de færdigheder, vi har diskuteret. 

 

Dette kommer du til at lære

Basale kamera-indstillinger

Først og fremmest har du brug for at vide, hvad alle de der knapper og kamerafunktioner gør; men bare rolig – det er ikke så skræmmende, som det ser ud. I fællesskab gennemgår vi alle de vigtigste funktioner, og du vil være klar til at gå i gang i løbet af ingen tid.

De 3 hemmeligheder til fotografering

At kende (og huske) disse tre magiske hemmeligheder vil hjælpe dig til at forbedre din fotografering en hel del hurtigere. Vi går direkte i gang med disse tre koncepter lige fra start af, hvilket betyder, at du vil udvikle dig hurtigere end Coronavirussen.

Hvilket fotoudstyr du skal bruge

Uanset om vi snakker portrætter, landskaber eller arkitektur, så er komposition et nøgleelemen til god fotografering. Vi vil vise dig hvordan og hvorfor, du bør komponerer dine billeder på en måde, som giver gode resultater hver eneste gang. 

"Fantastisk Workshop!"

Matthew var alletiders. Han viste mig de forskellige funktioner på kameraet, og så gik vi ud i gaderne for at øve – også selvom det havde sneet. Dette stoppede os dog ikke fra at gå udenfor.

– Mark, Melbourne, Australia

"En fantastisk introduktion til fotografering"

Hvis du er lokal Københavner eller turist, som er på besøg[…] i København for en længere periode, kan jeg varmt anbefale at tage en workshop sammen med Matthew.

– Nick, Copenhagen

"Nul til David Baileys assistent"

Jeg er så glad for, at jeg ikke brugte 55.000 på et skolekursus for at sidde i et klasseværelse og lære. Ude på gaden, nede ved havnen … Hvor som helst … ”Jep, learn by doing”. Jeg kan ikke komme i tanker om en bedre måde eller person at lære fra…

– Stu, Copenhagen

Gør det til en 1:1 oplevelse

Nyd godt af en personlig 1:1 coaching med en privat fotograferings-workshop. Vi lærer i DIT tempo og diskuterer de emner, som er vigtigst for dig.

Læs mere
Photography for Beginners Workshops in Copenhagen

Var det ikke den workshop, du ledte efter?

Vend tilbage til forsiden og prøv at søge efter noget andet