fbpx

Shooting copenhagen

Forretning eller fornøjelse?

Vælg hvilken type coaching eller workshop inden for fotografering, du har brug for

Her på Shooting Copenhagen er vi stolte over at hjælpe andre til at tage bedre fotos. Det er hvad, vi laver!

 


Når det er sagt, skal det også nævnes, at ikke to workshops eller coaching sessioner i fotografering er ens. Vi har alle forskellige typer kameraer, kan lide forskellige typer fotografering, lærer i et forskelligt tempo, og vi får alle en forskellig oplevelse ud af det.

 


Det er derfor, vi har delt vores træningsprogrammer op i to forskellige kategorier: Forretning og Fornøjelse. Begge kategorier vil lære dig alt det fundamentale, når det kommer til at forbedre din fotografering samt redigering. Træningsmetoden og målene er dog forskellige.

 


Så hvis du er en virksomhed eller organisation, som leder efter en måde at forbedre det indhold, som du skaber og deler for at promovere dit navn og dit brand, så sørg for at vælge ”It’s for Business” neden for. 

 


Hvis du derimod er en privatperson, som bare nyder fotografering og gerne vil have noget vejledning fra en ekspert, så bør du vælge ”It’s for Pleasure”.

Og selvfølgelig, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken der er den rigtige at vælge, så er du altid velkommen til at tage kontakt, så vi kan hjælpe dig. 

 

 

 

Ideel til virksomheder og organisationer af enhver størrelse! Du og dine kollegaer vil lære at tage bedre portrætter i arbejdsmiljøet, headshots af dine ansatte samt at skabe attraktive billeder til de sociale medier.

Perfekt til entusiastiske hobby-udøvere og dilettanter! Vores populære hands-on fotograferings-workshop er uformelle og afslappede. Og det har ingen betydning, om du er en komplet nybegynder eller kommer med flere års erfaring. Vi finder den rette workshop til dig.

Er du stadig i tvivl?

Kontakt os for at finde ude af, hvilken type træning, der vil være bedst for dig