SHOOTING COPENHAGEN

Fotokursus for Forretning eller Fornøjelse?

Vælg hvilken type coaching eller workshop inden for fotografering, du har brug for

Her på Shooting Copenhagen er vi stolte over at hjælpe andre til at tage bedre fotos. Det er hvad, vi laver!

Når det er sagt, skal det også nævnes, at ikke to workshops eller coaching sessioner i fotografering er ens. Vi har alle forskellige typer kameraer, kan lide forskellige typer fotografering, lærer i et forskelligt tempo, og vi får alle en forskellig oplevelse ud af det.

Det er derfor, vi har delt vores træningsprogrammer op i to forskellige kategorier: Forretning og Fornøjelse. Begge kategorier vil lære dig alt det fundamentale, når det kommer til at forbedre din fotografering samt redigering. Træningsmetoden og målene er dog forskellige.

 Så hvis du er en virksomhed eller organisation, som leder efter en måde at forbedre det indhold, som du skaber og deler for at promovere dit navn og dit brand, så sørg for at vælge ”Foto Kurser til Firmaer” neden for. 

Hvis du derimod er en privatperson, som bare nyder fotografering og gerne vil have noget vejledning fra en ekspert, så bør du vælge ”Foto Kurser til Private”.

Og selvfølgelig, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken der er den rigtige at vælge, så er du altid velkommen til at tage kontakt, så vi kan hjælpe dig. 

 

Fotokursus for forretning eller fornøjelse

Foto Kurser til Firmaer

Ideelt til firmaer af enhver størrelse! Du og dit team vil lære hvordan man tager gode billeder, som f.eks. medarbejder protrætter, stemningsbilleder fra kontoret eller events og hvordan man alver engagerende billeder til sociale medier.

Fotokursus for forretning eller fornøjelse

Foto Kurser til Private

perfekt til dig der har fotografi som din hobby eller hvis du bare virkelig gerne vil lære mere om det! Vores populære workshop er uformel og afslappet. Og det er helt ligegyldigt om du er helt nybegynder eller har flere års erfaring. Bare kom!

Er du stadig i tvivl?

Kontakt os for at finde ude af, hvilken type træning, der vil være bedst for dig