Foredrag og Præsentationer

Hyr Matthew til at tale ved din næste begivenhed eller give en præsentation

Man kan lære en masse nyttige oplysninger om fotografiets positive indvirkning under et af vores foredrag eller præsentationer.

Uanset om du ønsker at inspirere dit team, tiltrække nye kunder, uddanne en større gruppe eller blot vil vide mere om vores fotoværksteder, er vores 30-60 minutters foredrag og præsentationer et godt sted at starte.

Som prisbelønnet fotojournalist kan du forvente, at Matthews visuelle indhold er modigt og engagerende. Bag hvert foto, hver infografik og statistik er der en historie, der skal fortælles, og en lektie, der skal læres.

Mange af vores Talks er allerede blevet testet på publikum og er klar til brug, men vi forstår også, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi personlige tjenester, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Uanset om du er på udkig efter en engangspræsentation eller løbende støtte til dine offentlige talearrangementer, er Matthew forpligtet til at levere underholdende, unikke og informative præsentationer, der overgår dine forventninger.

 

Inspiration til foredrag og præsentationer


1. Visuel historiefortælling: Hvorfor det er vigtigt for din virksomhed at lære at fotografere

Denne 45-minutters præsentation startede som et webinar og blev hurtigt vores mest efterspurgte personlige præsentation. Matthew forklarer sammenhængen mellem relevante billeder af høj kvalitet og det at fange dit publikums opmærksomhed. Deltagerne får også vist, hvordan de kan indarbejde fotografering i deres forretningsstrategi. 

2. Tag bedre billeder til dit brand: Hvordan og hvorfor du kan forbedre dine fotografiske færdigheder for at markedsføre din virksomhed eller organisation  

Navnet på denne siger egentlig det hele. Denne 60-minutters præsentation har en tendens til at tiltrække mange selvstændige, der lige er begyndt i forretningsverdenen. Ud fra de tilbagemeldinger, der er modtaget, er især den del af præsentationen, der omhandler søgemaskineoptimering (SEO), interessant. 

3. Fortællinger fra marken: Kom godt i gang med at fotografere

Tales from the Field” er oprindeligt skrevet til et foredrag på Generator Hostel i København og er et letfatteligt indblik i Matthews egen personlige rejse fra at være bankansat til prisvindende fotojournalist. Forvent positive vibrationer og opmuntrende ord hele vejen igennem!