Foto-coaching casestudier (forretning)

Læs eksempler på hvordan vi har hjulpet andre virksomheder og organisationer til at forbedre deres færdigheder i fotografering og redigering

Undervisere, journalister, teknologiselskaber og videnskabsfolk har alle fået nytte af Shooting Copenhagens fotograferings-workshop

International Council for the Training of the Seas

ICES hired me to teach them photography skills

International Council for the Exploration of the Seas havde brug for nogen, der kunne lære deres kontorer i København om grundlæggende fotografering. Med en kommende konference i Florida var det en bedre forretning for dem at hyre Matthew til at lære dem at fotografere begivenheden end at skulle hyre en fotograf i USA. 

Læs videre

Som navnet ICES antyder, er det en verdensomspændende organisation med speciale i marinevidenskab. Grundet deres globale arbejde kan det være en tidskrævende opgave at skulle finde en professionel fotograf hver eneste gang de besøger et nyt sted. De var derfor klar til at tage sagen i egne hænder.

Jeg ankom til deres kontorer i København, og det var her, at den første del af workshoppen fandt sted. Fem af teamets medlemmer fulgte mig i en intensiv morgen, hvor vi arbejdede med kamerafunktioner og indstillinger samt komposition og tips til belysning.

“Vi sparede penge på ikke at hyre en fotograf i USA, og samtidigt lærte vi en masse – især om portrætter.”

– Terhi Minkkinen

Efter frokost bevægede vi os ned på havnen for at gøre praksis af vores ideer, og gruppen kom bogstaveligt talt ned at ligge på jorden og fik jord under neglene – hvilket der ikke kan forhandles om.

Senere vendte vi tilbage til kontorerne for at slutte af med portræt-teknikker.

Disse medarbejdere er nu bedre udstyret til at tage stærkere event-fotos og virksomhedsheadshots, når der ikke er hverken tid eller budget til at hyre en professionel fotograf.

For nyligt vendte jeg tilbage for at gennemse nogle af teamets fotos og rådgive dem i, hvordan de kunne gribe redigeringen bedst muligt an.

Photography lessons for the team at ICES in Copenhagen

 

Umbraco A/S

Umbraco hired me to teach them photography skills

Dette digitale teknologiselskab, som ligger i Odense, hyrede Matthew til at vise en af deres ansatte, hvordan hun kunne forbedre sine fotoredigeringsfærdigheder i Adobe Lightroom og derved bringe sine daværende fotograferingsfærdigheder til et højere niveau. 

Læs videre

Da Matthew ankom til virksomhedens hovedsæde i Odense, var Kristina allerede mere end bekendt med sit digitale kamera.

Selvom hun ikke officielt var husets fotograf, så havde hun hurtigt vundet sig denne ekstra titel takket være sine fotograferingsfærdigheder, og hun var begyndt at tage stadigvæk flere billeder af de ansatte, af events og fra bag kulisserne.

“Lightroom giver så meget mere mening for mig nu. Og hvordan blænde og fokus arbejder sammen.”  

– Kristina Liebute

Matthew og Kristina tilbragte en halv dag med at gennemgå Adobe Lightroom i fællesskab. Undervejs modtog hun råd om fotografering, efterhånden som det blev bragt op i løbet af sessionen.

Teaching Adobe Lightroom to Umbraco

Københavns Sprogcenter

København Sprogcenter hired me to teach them photography skills

Københavns sprogcenter – en af de bedst kendte sprogskoler i byen – var en af mine allerførste kunder. Deres forfattere og redaktører havde brug for at lære at tage bedre billeder til deres digitale og printede udgivelser. 

Læs videre

Et team på seks personer ventede på Matthew på Københavns sprogcenter – den samme skole, hvor Matthew selv lærte at tale dansk – for at blive undervist i fotograferingens grundlæggende principper.

I løbet af dagen øvede Matthew sig i sit danske, mens hans elever øvede sig i deres fotograferingsfærdigheder. Især lærte de at tage bedre portrætter af folk, som interagerer med ting såsom tidsskrifter eller andre materialer.

“Vi havde det så sjovt sammen med Matthew. Især da vi begyndte at øve vores nye portrætfærdigheder.”  

– Lene Marie Kjems

Hele workshoppen fandt sted inde på Københavns Sprogcenters kontorer, og eleverne vænnede sig hurtigt til deres digitale kameraer til trods for, at de ikke havde vidst særligt meget om dem, inden de gik i gang.

Free B2B Photography Coaching

 

RPCA

Teaching Light Painting to RPCA

French Republic Relations Agency RPCA hyrede Matthew til at undervise deres pressetursmedlemmer i at ”male med lys”. Den halve times undervisning fandt sted en november i en meget våd Tivoli Have!

Læs videre

RPCA ankom med en stor gruppe journalister fra forskellige virksomheder, heriblandt det verdensomspændende Nikon-selskab. Alt var perfekt planlagt til Lysmalings-workshoppen: stedet, tiden, rekvisitterne og fotoassistenten.

Ærgerligt nok ændrede regnen på det hele, og RPCA var tvunget til at ændre planer kun et øjeblik i forvejen. Dette betød, at Matthew, som stadig var i gang med at tage billeder sammen med en anden kunde i den modsatte ende af byen, måtte tage en hurtig beslutning.

Da de først var inde i Tivoli fortsatte regnen, mens gruppen sled sig frem til et ”tørt” sted ved søbredden.

De var allerede gennemblødte, da de begyndte at finde deres tripods, kameraer og lysudstyr frem, og alt hvad alle kunne tænke på var: ”Hvornår kan vi gå indenfor i varmen?”.

“Sikke en udfordring vi fik skabt for Matthew. Det var en kort og våd workshop, men Matthew leverede, præcis som han havde lovet.”

– Cloe Rougeyres

Ufortrødent fortsatte Matthew og hans assistent med at forklare på et gebrokkent fransk, hvad og hvordan de skulle lære, mens en lille men dedikeret gruppe trådte frem med deres udstyr.

Tyve minutter senere var undervisningen slut, og gruppen forsvandt væk hurtigere, end man kan forestille sig. Heldigvis havde to af gruppemedlemmerne taget nogle rigtig gode billeder, som Matthew gik med til at redigere og printe ud for dem.   

Light Painting Workshop

Er du tilfreds med middelmådige billeder?

Lad os arbejde sammen om gøre dem skarpere

2 + 1 =