Anmeldelser

Hvad andre siger

 

Læs videre for at finde ud af, hvad tidligere kunder synes om vores workshops

Jeg havde netop fået et kamera og vidste ikke rigtigt, hvordan jeg skulle bruge det, så jeg tænkte, at dette kunne være en perfekt start på min rejse i fotograferingsverden. Da jeg vendte hjem til Australien, begyndte jeg at forfølge en karriere inden for fotografering, og siden da har jeg arbejdet i nogle af de største virksomheder rundt om i Australien og globalt, hvoraf en af disse er Getty Images. Jeg takker Matthew for al hans hjælp til at sætte mig igang, og for at lære mig alt det basale vedrørende kameraet.

Mark Witte

Melbourne, Australia

Nick Scriven

Bro Kommunikation

Jeg er så glad for, at jeg bookede en eftermiddag med Shooting Copenhagen. Det var uden tvivl et af højdepunkterne ved mit besøg.

Matthew er en strålende instruktør og fantastisk gavmild med sin viden omkring alt, som har med fotografering at gøre. Han er tålmodig, afslappet og tilbyder en masse god indsigt. Jeg havde det som om, jeg hængte ud med  en god ven. En god oplevelse er garanteret, og jeg anbefaler ham fuldt ud.

Regina Gavrilov

New York City, USA

Jeg tog en privat workshop med Matthew for at se, om jeg havde evnerne til at forfølge en af mine drømme: at blive fotograf. Efter workshoppen samt lidt øvelse er jeg rent faktisk blevet semi-professionel fotograf, specialiseret i udendørs sport.

Pierre Mangez

Stockholm, Sweden

Vi hyrede Matthew, så han kunne lære en gruppe af os at forbedre vores evner inden for fotografering forud for en kommende konference i Florida. Vi undgik at bruge penge på en fotograf i USA, og vi lærte en hel masse – især omkring portrætter.

Terhi Minkkinen

ICES

Min søster og jeg mødtes med Matthew under en af hans Fotograferings-workshops for Begyndere, og alt hvad vi kan sige er ”Wow!”. Matthew forstår virkelig at hjælpe dig til at forbedre dine evner inden for fotografering, uanset hvor god (eller dårlig) du er i forvejen.

Anna Lewinska

Copenhagen, Denmark

Vi var en gruppe på tre, som tog del i den allerførste fotograferings-workshop her i København, og vi lærte en hel masse. Selvom mit batteri døde ud midt i det hele, var Matthew tålmodig og forstående, og han hjalp mig oven i købet med at få løst problemet uden at forstyrre resten af gruppen. En ægte professionel.

Christen

American living in DK

Jeg havde ingen forstand på dette kamera, da jeg vågnede op i morges… men nu føler jeg mig nærmest overlegen.

Tak for en alletiders (overraskelses) fødselsdagsgave, Matthew. Fortsæt det gode arbejde og sig til, når du er i NYC næste gang.

Mel and Reid

New York City, USA

Stu W

UPS Driver

Er du stadig ikke overbevist?

Alle vores workshops kommer med en 100% tilfredshedsgaranti