fbpx

Importer, rediger og organiser

Adobe Lightroom Workshops

Fordi det at tage gode billeder kun er starten

Lær hvordan du redigerer billeder og optimerer din arbejdsgang i Adobe Lightroom 

At tage fotografiet er kun starten, og når du først sætter dig ned for at redigere dine billeder, begynder det at blive virkelig sjovt. 

Her på Shooting Copenhagen har vi, som en del af vores daglige arbejdsgang med fotografering, i mange år anvendt Adobe Lightroom. Det er sådan vi importerer, organiserer, redigerer og eksporterer billeder for vores kunder.

Lightroom er ærlig talt et fantastisk værktøj. Med dets interface, som er let at bruge og redigeringsværktøjer, som ikke overvælder brugeren, må det for enhver seriøs fotograf være et must at få fingrene i denne software – om det så er for at udstille sine billeder overfor et publikum eller simpelthen bare for at nyde at forvandle sine fotografier til kunst. 

Og for virksomheder og organisationer er Lightroom uden tvivl det bedste sted at opbevare sine billedfiler, hvor de let kan findes frem igen til senere anvendelse.  

The End Result

Adobe Lightroom Lessons in Copenhagen

Dette kommer du til at lære

Vores Adobe Lightroom workshop findes i tre forskellige varianter. Du vælger workshoppen ud fra hvor meget og hvordan, du ønsker at lære programmet. 

OBS: Alle vores kurser bliver afholdt på engelsk

 

The End Result

 

Lightroom for Begyndere – Gruppe-workshop

Lær at importere, organisere og redigere dine billeder med vores to timer lange Lightroom for Begyndere gruppe-workshop. Vi afholder kurser to gange årligt både ved personligt fremmøde og online.

995 DKK inkl. moms

Lightroom for Begyndere – 1:1 Workshop

Her får du alt det bedste fra vores Lightroom for Begyndere gruppe-workshop men i en privat 1:1 atmosfære. Du vil modtage mere praktisk vejledning og lære yderligere tips og tricks.

1.695 DKK inkl. moms

Kom godt i gang med Lightroom – 1:1 Workshop

Bliv en suveræn Lightroom ekspert med denne grundige introduktion til programmet. Lær alt fra setup til automatisering, redigering og eksport af dine billeder.

3.395 DKK inkl. moms

Var det ikke den workshop, du ledte efter?

Vend tilbage til forsiden og søg efter noget andet